Home   Materiaal   Berekenen   prijs kunststof
 
 
   
Kunststof

Kunststof keukenbladen

Een Kunststof keukenblad staat voor lang en zorgeloos gebruik, betaalbaar design!.

Kunststof keukenbladen worden het meest toegepast in een keuken. Dit komt omdat een kunststof keukenblad erg praktisch is, en ook omdat een dit keukenblad veel mogelijkheden biedt waardoor u uw kunststof keukenblad helemaal kan afstemmen op uw eigen smaak! Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Een kunststof keukenblad is namelijk betaalbaar en van zeer goede kwaliteit (slijtvast, hygienisch).

Naast de grote keuze in kleuren kunt u uw keukenblad een persoonlijk tintje geven door de vele mogelijkheden voor rand- afwerkingen. U kunt daarvoor bijvoorbeeld kiezen uit: aluminium met HPL, houten lijsten, ABS door en door gekleurd of een afgerond keukenblad van kunststof maar ook een waterkering keukenbladen.

Kunststof keukenbladen een aanrechtbladen

 

 

Bereken uw kunststof keukenblad>>

 

 

Op keukenbladen.net berekent u vrijblijvend uw keukenblad. Voor advies kunt het contactformlier gebruiken of kunt u keukenbladen .net bellen voor advies.

De voordelen van een kunststof keukenbladen : hygiënisch, waterdicht, vele kleuren en dessins, betaalbaar, makkelijk in onderhoud.

Toepassing. Een kunststof keukenblad is uitstekend geschikt voor het produceren van o.a.: vensterbanken, barbladen, tafelbladen en werkbladen. In de keukenbranche wordt een strikt onderscheid gemaakt tussen spaanplaat en multiplex keukenbladen .

Kwaliteit kunststof keukenbladen : Uw keukenblad wordt gemaakt als basis watervast multiplex welke specifiek door de NL industrie zijn ontwikkeld – onze spoelbakken worden nagenoeg naadloos geïntegreerd in uw keukenblad, vlak inleg is de taal van alle dag waarbij de spoelbakwordt aangebracht als zijnde in het keukenblad ingebouwd. klik hier om direct uw kunststof keukenblad te berekenen>>

Onder een kunststof keukenbladen verstaan wij een keukenblad met een laminaat, dit komt van het woord 'lamineren' wat uitgelegd kan worden als het op elkaar aanbrengen van verschillende lagen. Een laminaat is dan eigenlijk ook een laag die bestaat uit een decorpapier met daaroverheen een slijtlaag. Wij nemen dit laminaat HPL, dit is een speciale kwaliteit die toegepast wordt bij een kunststof keukenblad vanwege zijn hoge kwaliteit.

Spaanplaat keukenbladen : Daar dit type keukenblad niet watervast is kunnen geen spoelbakken worden ingebouwd. Ondanks de steeds verder ontwikkelde lijmtechnieken wordt dit toch te risicovol geacht. Een minuscuul lekje dat desnoods door verkeerd gebruik van de consument ontstaat, maakt dat het materiaal rond de bak in korte tijd zodanig vergaat en er dus materiaal wegraakt waardoor vervanging van de bak uitgesloten is en er als oplossing alleen nog een oplegbak mogelijk is. Gebeurd dit in de garantieperiode dan accepteert geen consument dit en moet het gehele blad vervangen worden met alle daar weer mee samenhangende consequenties van dien.

Onderhoud kunststof keukenbladen: Normale vlekken op uw keukenblad alleen even afsponsen en nadrogen met een doek. Hardnekkige vlekken op uw keukenblad kunt u eenvoudig behandelen met een huishouddoekje en sopje!.

Tip. Plaats nooit hete voorwerpen, zoals pannen, direct op het blad. Gebruik altijd een snijplank. Maak uw keukenblad nooit schoon met schurende reinigingsmiddelen.

Geniet van uw kunststof keukenblad !

Keukenbladen.net

Graniet | Composiet | Hout | Kunststof | Glas | RVS | beton | Terrazzo|keukenbladen

Een keukenblad is naar onze mening niet zo maar een aankoop, graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

In overleg plaatsen we het keukenblad voor u, het aansluiten van water, gas en electra dient te geschieden door een daartoe gecertificeerd(e) persoon (firma)

We nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek, wilt u vooraf een afspraak maken?

Keukenbladen .net

084 003 1531

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Materiaal
 Home|Bedrijfsinformatie|Service|Contact

Inloggen


© Copyright Keukenbladen.net 2005-2017